De allereerste momenten van jouw baby's leven

PUUR. MINIMALISTISCH. ARTY. 

vastgelegd

én luxe afgedrukt

om voor altijd te blijven koesteren! 

 


Stap 1: de boeking

Via het contactformulier neem je contact met mij op. We bespreken je uitgerekende datum en eventuele speciale wensen. Je betaalt de session fee van €196 vooraf, om je plekje officieel te reserveren. Een tiental dagen voor je fotosessie ontvang je een mail met kledingtips en andere praktische info. 

 

Stap 2: de sessie

Relax, leun even naar achter met een kopje koffie en thee. Ik neem het even van jullie over en jullie mogen genieten, hoe jullie kleine ligt te shinen voor de camera. Ik ga vooral mee met de flow van jullie kindje. Als gespecialiseerde newborn fotografe begrijp ik maar al te goed de delicate aard van deze fotosessie. Ik neem dan ook uitgebreid de tijd om een rustige en comfortabele omgeving te creëren voor zowel jullie newborn als voor jullie zelf. 

Stap 3: het resultaat

Een tweetal weken na de sessie krijg je toegang tot jullie persoonlijke fotogalerij. Je maakt keuze uit één van de drie beeldcollecties. Zo kan je je favoriete beelden downloaden en laten printen. Koesteren maar.


INVESTERING:

 

Session fee - 196 euro (incl. btw)

- Fotosessie van +/-  2 uur, waarin ik jullie laat ''zijn'', op jullie gemakt stel en mij volledig creatief inzet om de mooiste beelden van jullie te maken.

- Tips ter voorbereiding voor jullie fotosessie 

- Zorgvuldige selectie & nabewerking

- 1 Fine Art print (20x30)

 

Beeldcollecties

 

#1 VOOR NU -160 EURO (incl. btw)

- 12 beelden naar keuze die je in hoge resolutie en zonder watermerk kan downloaden

- 50 euro budget voor de aankoop van prints, foliobox, albums en wall art

 

#2 VOOR ALTIJD - 330 EURO (incl. btw)

- 30 beelden naar keuze die je in hoge resolutie en zonder watermerk kan downloaden

- 100 euro budget voor de aankoop van prints, foliobox, albums en wall art

 

#3 VOOR EEUWIG - 490 EURO (incl. btw)

- alle digitale beelden (min. 50)

- 150 euro budget voor de aankoop van prints, foliobox, albums en wall art

 

 

Ontvang 11% korting op een volgende shoot binnen 2 jaar na je eerste fotosessie.

 

FAQ

01. Is de session fee inbegrepen in de prijs van de beeldcollecties?

Nee. De session fee van €196 dekt het fotograferen, zorgvuldige selectie en de nabewerking. Voor de beeldcollectie betaal je wanneer je de beeldem ontvangt en deze beeldcollecties starten vanaf €160 (6 foto's en €50 printkrediet). Zo betaal je pas voor de foto's wanneer je ook echt tevreden bent met het resultaat.

02. Kan ik een Newborn fine Art fotosessie ook cadeau doen?

Ja dat kan zeker! Hoe waardevol om dit te mogen ontvangen :)

Stuur me een mailtje via info@maaikemanshandenphotography.nl met je adresgegevens en de naam "voor" en "van" wie het cadeau is. Dan zal ik de cadeaubon mooi verpakken en naar je toesturen. 

03. Ontvang ik alleen zwart/wit beelden, of ook in kleur?

Zoals je vast is opgemerkt, is de tijdloze en arty zwart/wit beelden mijn fotografie style. Dit in combinatie met clean, zachte en pure kleur beelden. Je zult ongeveer 80% in z/w en 20% in kleur ontvangen. In overleg kunnen we hier natuurlijk altijd nog verandering in aanbrengen. 

04. Wat als mijn baby alleen maar huilt en/of wil drinken?

Maak je absoluut geen zorgen. I got this. We gaan volledig mee met de flow van jou kleine. Baby bepaalt. Als er gedronken, gewiegt, gespuugd, gepoept moet worden. Alles mag er zijn en is ruimte voor.