Stap 1: de boeking

Via het contactformulier neem je contact met mij op. We bespreken de shootdatum en eventuele speciale wensen. Zodra we de datum hebben vastgelegd, zal ik de factuur toesturen. Je betaalt de session fee van €196 om je plekje officieel te reserveren. Tegelijkertijd ontvang je ter voorbereiding een informatiebrochure met o.a. kledingadvies. 

Stap 2: de sessie

Ongeveer anderhalf uur voor mijn lens. Laat los, geniet. Ik geef hier en daar instructies met connectie en dynamiek als focus, maar verder doen we vooral van 'go with the flow'. Omdat ik geloof dat jij meer wilt dan enkel een reeks mooie beelden. Beelden die echt voelen als 'van jou'.

Stap 3: het resultaat

Een tweetal weken na de sessie krijg je toegang tot jouw persoonlijke fotogalerij. Je maakt keuze uit één van de drie beeldcollecties.

Met jou gekozen, favorieten beelden ga ik verder aan de slag.

Zodra de final beelden gereed zijn, ontvang je de beelden in hoge resolutie en zonder watermerk. Vanuit de persoonlijke fotogalerij kun je nu jouw beelden downloaden.

Vervolgens ga ik aan de slag met de gekozen printing product en wordt deze naar jou huisadres opgestuurd.

Koesteren maar!


INVESTERING:

 

Session fee - 196 euro (incl. btw)

- Fotosessie van +/-  1,5 uur, waarin ik je  laat ''zijn'', coach, op je gemakt stel en me volledig creatief inzet om de mooiste beelden van jou te maken.

- Tips ter voorbereiding voor jullie fotosessie 

- Zorgvuldige selectie & nabewerking

*ex. digitale beelden

 

Beeldcollecties

 

#1 VOOR NU -160 EURO (incl. btw)

- 12 beelden naar keuze die je in hoge resolutie en zonder watermerk kan downloaden

- 50 euro budget voor de aankoop van prints, foliobox, albums en wall art

 

#2 VOOR ALTIJD - 330 EURO (incl. btw)

- 30 beelden naar keuze die je in hoge resolutie en zonder watermerk kan downloaden

- 100 euro budget voor de aankoop van prints, foliobox, albums en wall art

 

#3 VOOR EEUWIG - 490 EURO (incl. btw)

- al jouw favorieten beelden die je in hoge resolutie en zonder watermerk kan downloaden

- 150 euro budget voor de aankoop van prints, foliobox, albums en wall art

 

 

 

Ontvang 11% korting op een volgende shoot binnen 2 jaar na je eerste fotosessie.

 


~ GUN JEZELF DIT WAARDEVOL CADEAU, VAN EN VOOR JEZELF~


FAQ

01. Is de session fee inbegrepen in de prijs van de beeldcollecties?

Nee. De session fee van €196 dekt het fotograferen, zorgvuldige selectie en de nabewerking. Voor de beeldcollectie betaal je wanneer je de beeldem ontvangt en deze beeldcollecties starten vanaf €160 (6 foto's en €50 printkrediet). Zo betaal je pas voor de foto's wanneer je ook echt tevreden bent met het resultaat.

02. Kan ik deze fotosessie ook cadeau doen?

Ja dat kan zeker! Hoe waardevol om dit te mogen ontvangen :)

Stuur me een mailtje via info@maaikemanshandenphotography.nl met je adresgegevens en de naam "voor" en "van" wie het cadeau is. Dan zal ik de cadeaubon mooi verpakken en naar je toesturen. 

03. Ontvang ik alleen zwart/wit beelden, of ook in kleur?

Zoals je vast is opgemerkt, is de tijdloze en arty zwart/wit beelden mijn fotografie style. Dit in combinatie met clean, zachte en pure kleur beelden. Je zult ongeveer 80% in z/w en 20% in kleur ontvangen. In overleg kunnen we hier natuurlijk altijd nog verandering in aanbrengen. 

04. Moet ik camera ervaring hebben? Ik ben totaal niet fotogeniek. Al die modellen op jou website en socials zien eruit alsof ze modellen zijn of wekelijks doen.

Wauw, dat is een compliment. Slechts één van de vrouwen die je op mijn website ziet is model. De rest heeft geen ervaring met fotoshoots. Omdat ik zelf een paar jaar modellenwerk heb gedaan (langgg geleden), en inmiddels alweer 8 jaar fotografeer, weet ik wat mooi is en hoe ik dat kan bereiken in het beeld. Met jou vooraal ''te laten zijn'', de juiste aanwijzingen en poses (ik doe alles voor) is dit voor iedereen mogelijk. Je zult versteld staan van het resultaat!

LET'S MAKE ART TOGETHER!