EEN STUKJE NU VOOR ALTIJD

 


Stap 1: de boeking

Via het contactformulier neem je contact met mij op. We bespreken de shootdatum en eventuele speciale wensen. Zodra we de datum hebben vastgelegd, zal ik de factuur toesturen. Je betaalt de session fee van €170 (normaal €196) om je plekje officieel te reserveren. Tegelijkertijd ontvang je ter voorbereiding een informatiebrochure met o.a. kledingadvies. 

 

Stap 2: de sessie

Een uur voor mijn lens. Laat los, geniet. Ik geef hier en daar instructies met connectie en dynamiek als focus, maar verder doen we vooral van 'go with the flow'. Omdat ik geloof dat je meer wil dan enkel een reeks mooie foto's. Beelden die echt voelen als 'van jullie'.

 

Stap 3: het resultaat

Een tweetal weken na de sessie krijg je toegang tot jouw persoonlijke fotogalerij. Je maakt keuze uit één van de drie beeldcollecties.

Met jou gekozen, favorieten beelden ga ik verder aan de slag.

Zodra de final beelden gereed zijn, ontvang je de beelden in hoge resolutie en zonder watermerk. Vanuit de persoonlijke fotogalerij kun je nu jouw beelden downloaden.

Vervolgens ga ik aan de slag met de gekozen printing product en wordt deze naar jou huisadres opgestuurd.

Koesteren maar!


INVESTERING:

 

Session fee - 170 euro (normaal 196 euro incl.)

- Fotosessie van 1 uur, waarin ik jullie laat ''zijn'', op jullie gemakt stel en mij volledig creatief inzet om de mooiste beelden van jullie te maken.

- Tips ter voorbereiding voor jullie fotosessie 

- Zorgvuldige selectie & nabewerking

*ex. digitale beelden

 

Beeldcollecties

 

#1 VOOR NU -160 EURO (incl. btw)

- 12 beelden naar keuze die je in hoge resolutie en zonder watermerk kan downloaden

- 50 euro budget voor de aankoop van prints, foliobox, albums en wall art

 

#2 VOOR ALTIJD - 330 EURO (incl. btw)

- 30 beelden naar keuze die je in hoge resolutie en zonder watermerk kan downloaden

- 100 euro budget voor de aankoop van prints, foliobox, albums en wall art

 

#3 VOOR EEUWIG - 490 EURO (incl. btw)

- al jouw favorieten beelden, die je in hoge resolutie en zonder watermerk kan downloaden

- 150 euro budget voor de aankoop van prints, foliobox, albums en wall art

 

 

Ontvang 11% korting op een volgende shoot binnen 2 jaar na je eerste fotosessie.01. Is de session fee inbegrepen in de prijs van de beeldcollecties?

Nee. De session fee van €170 dekt het fotograferen, zorgvuldige selectie en de nabewerking. Voor de beeldcollectie betaal je wanneer je de beeldem ontvangt en deze beeldcollecties starten vanaf €160 (6 foto's en €50 printkrediet). Zo betaal je pas voor de foto's wanneer je ook echt tevreden bent met het resultaat.

02. Kan ik een mama momenten fotosessie ook cadeau doen?

Ja dat kan zeker! Hoe waardevol om dit te mogen ontvangen :)

Stuur me een mailtje via info@maaikemanshandenphotography.nl met je adresgegevens en de naam "voor" en "van" wie het cadeau is. Dan zal ik de cadeaubon mooi verpakken en naar je toesturen. 

03. Ontvang ik alleen zwart/wit beelden, of ook in kleur?

Zoals je vast is opgemerkt, is de tijdloze en arty zwart/wit beelden mijn fotografie style. Dit in combinatie met clean, zachte en pure kleur beelden. Je zult ongeveer 80% in z/w en 20% in kleur ontvangen. In overleg kunnen we hier natuurlijk altijd nog verandering in aanbrengen.